четверг, 30 января 2014 г.


Модуль 5 рефлексія

Цей модуль допоміг мені зрозуміти, що я можу використовувати Інтернет-ресурси для того, щоб підтримувати своє викладання та навчання учнів. Яким чином я можу забезпечити відповідальне та відповідне використання учнями Інтернет-ресурсів. Зрозуміти, що оперування пошуковими стратегіями допомагає учням і вчителям ефективно шукати корисні відомості та дані в Інтернеті.Закони


Модуль 3




Цей модуль допоміг мені зрозуміти, як правильно розробляти основні запитання для проекту, які спонукають учнів до дослідження та мислення. Те, що основні запитання проекту є дуже значимими для  навчання на вивченні важливих понять. Ці запитання заохочують учнів до застосування навичок мислення вищих рівнів, допомагають їм повністю розуміти основні поняття предмету та надають структурованості та організованості фактичним даним. Що учням потрібно правильно і  вдало сформулювати Ключові та Тематичні запитання проекту, які вимагають від учнів глибокого розуміння Змістових запитань з навчальної теми.


Модуль 1



Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме   ознайомитися з цілями та завданнями тренінгу  навчитися працювати з ресурсами тренінгу: посібником, сайтом освітніх програм та сайтами допоміжних матеріалів, електронним довідником, створити власний блог, зареєструватися на вікі-сайті програми та створити персональну вікі-сторінку.




Модуль1.2

Модуль1.2

На першому занятті всі учасники тренінгу познайомились, 
згуртувались, створили свої власні портфоліо.
У нас команда супер!!!